top of page
Joris van Wezel

Over Shading

Allereerst heel erg bedankt voor het overwegen van Shading custom tattooing voor jouw tatoeage. Shading in Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) is de tatoeagestudio van mij, Joris van Wezel, ik lever uitsluitend custom werk en werk volledig op afspraak. Je bent welkom, maar dus wel op afspraak.

Kijk HIER voor informatie over het maken van een afspraak.

De studio is na inspectie geheel goedgekeurd door de GGD, dit volgens de richtlijnen opgesteld door het landelijk centrum voor hygiëne en veiligheid. Hierdoor bent u er zeker van dat er steriel en met de juiste materialen gewerkt wordt.

Voor nieuwe projecten wordt in eerste instantie een (ontwerp)bespreking gepland, tijdens deze afspraak kunnen we kennis maken en bespreken we jouw idee en wensen aan de hand waarvan ik later eventueel een ontwerp maak. Uiteraard kunt je al jouw vragen stellen en de studio bekijken.

Ik werk niet met boeken vol plaatjes waar je uit kunt kiezen, er wordt voor iedere tatoeage een uniek ontwerp gemaakt. Afbeeldingen van internet kunnen hierbij zeker een goede inspiratiebron zijn maar andere tatoeages worden nooit zomaar nagemaakt! 

Aangezien ik het kleinschalige karakter van mijn studio graag vast wil houden en ik veel werk met vaste klandizie ben ik slechts beperkt in de gelegenheid nieuw werk te accepteren. Ik zal dan ook selectief moeten zijn voor wat betreft welke ideeën de beste zijn voor nieuwe projecten en welke aanvragen het beste aansluiten bij het werk waarin ik mij specialiseer. Neem de tijd om door mijn portfolio te bladeren om te zien in wat voor soort werk ik gespecialiseerd ben en om een idee te krijgen of mijn werk een match voor jou kan zijn. Sluit jouw idee minder aan op het werk dat ik doe of er is op dat moment simpelweg geen tijd beschikbaar dan zal ik per mail laten weten dat ik niet op jouw aanvraag in kan gaan. Vat dit alstublieft niet persoonlijk op, er zijn gewoonweg meer verzoeken voor tatoeage-projecten dan ik kan verwerken.

FAQ's

Wat is jouw stijl?

-Ik werk in een mix van inspiratie uit verschillende (traditionele) stijlen, hierdoor ontstaat een bepaalde veelzijdigheid maar dit maakt het wel lastig om mijn werk onder één noemer te vangen. Véél stijlen door elkaar of géén stijl.. 'bekijk mijn portfolio' is denk ik het beste antwoord.

-Heb je een favoriet onderwerp of vaste onderwerpen?

Nope! try me. Hoe origineler hoe beter!

Wat doe je niet?

-Walk-ins / flash / losse uurtjes

-Traditionele tribal-stijlen

-Hyper realisme

Wat zijn de openingstijden?

- Die zijn er niet.. aangezien ik volledig op afspraak werk ben ik aanwezig op het moment dat ik een afspraak heb en dus niet altijd wanneer dat niet het geval is. Ik heb dus ook geen gelegenheid voor Walk-ins of afspraken op hele korte termijn, als u binnen een korte tijd een tatoeage wil laten zetten raad ik u aan een studio te zoeken die walk-ins accepteert.

Hoe lang is de wachttijd?

Over het algemeen een aantal maanden, alvorens een (ontwerp)bespreking in te plannen informeer ik je indien gewest over de actuele stand van zaken. Op het afspraken-formulier heb je de mogelijkheid aan te geven dat dit gewenst is.

Wat kost een tatoeage?

- Die vraag kan ik alleen beantwoorden ná een ontwerpbespreking, zonder alle details te weten kan een prijsindicatie alleen maar zorgen voor onduidelijkheden.

Kun je mij een andere tattoo artiest aanraden wanneer ik niet bij jouw terecht kan?

-Nee, jij bent de expert in wat je wilt! Je bent het aan jezelf verplicht om het onderzoek te doen om de beste artiest voor jou te vinden. Naast het bekijken van de online portfolio's, is wellicht Instagram een goede bron.

Ik heb een andere vraag..

Op de contact-pagina kun je gebruik maken van het 'meer informatie'-formulier, ook kun je per mail of WhatsApp (link onderaan de pagina) al je vragen stellen. Gebruik voor het maken van afspraken a.u.b. het afspraken-formulier op de contact-pagina

bottom of page