Over Shading

Shading in Berkel en Rodenrijs (Lansingerland)  is de tatoeagestudio van Joris van Wezel, er wordt hier uitsluitend custom werk gelevert en er wordt op afspraak gewerkt.

 

U bent altijd welkom, maar... op afspraak.


Voor iedere nieuwe aanvraag wordt in eerste instantie een (ontwerp)bespreking gepland, tijdens deze afspraak bespreken we uw idee / wensen aan de hand waarvan later eventueel een ontwerp gemaakt wordt. Uiteraard kunt u al uw vragen stellen en de studio bekijken.

Bij Shading wordt niet gewerkt met boeken vol plaatjes waar u uit kunt kiezen, we maken voor iedere tatoeage een uniek ontwerp. Afbeeldingen van internet kunnen hierbij zeker een goede inspiratiebron zijn maar andere tatoeages worden nooit zomaar nagemaakt! Er worden dan ook alleen projecten aangenomen die aansluiten bij de teken / tatoeëerstijl van Shading, een impressie hiervan vindt u op deze website.


De studio is na inspectie geheel goedgekeurd door de GGD, dit volgens de richtlijnen opgesteld door het landelijk centrum voor hygiëne en veiligheid. Hierdoor bent u er zeker van dat er steriel en met de juiste materialen gewerkt wordt.

https://nl.pinterest.com/jwshading/

Please reload

© 2018 Joris van Wezel, Shading Berkel en Rodenrijs (Lansingerland)