Joris van Wezel

Over Shading

Shading in Berkel en Rodenrijs (Lansingerland)  is de tatoeagestudio van Joris van Wezel, er wordt hier uitsluitend custom werk geleverd en er wordt op afspraak gewerkt.

 

U bent altijd welkom, maar... op afspraak.


Voor iedere nieuwe aanvraag wordt in eerste instantie een (ontwerp)bespreking gepland, tijdens deze afspraak bespreken we uw idee en wensen aan de hand waarvan later eventueel een ontwerp gemaakt wordt. Uiteraard kunt u al uw vragen stellen en de studio bekijken.

Bij Shading wordt niet gewerkt met boeken vol plaatjes waar u uit kunt kiezen, er wordt voor iedere tatoeage een uniek ontwerp gemaakt. Afbeeldingen van internet kunnen hierbij zeker een goede inspiratiebron zijn maar andere tatoeages worden nooit zomaar nagemaakt! Er worden dan ook alleen projecten aangenomen die aansluiten bij de teken / tatoeëer stijl van Joris (Shading), een impressie hiervan vindt u op de homepagina van deze website en wanneer u er niet zeker van bent of dit wel het geval is dan kunt u uiteraard altijd even informeren via het contactformulier.

Aangezien het grote aantal aanvragen steeds moeilijker op redelijke termijn te verwerken is, om het kleinschalige karakter van de studio vast te kunnen houden en omdat er veelvuldig met terugkerende klandizie wordt gewerkt worden er momenteel slechts selectief nieuwe projecten aangenomen, de meest inspirerende projecten krijgen hierbij voorrang.


De studio is na inspectie geheel goedgekeurd door de GGD, dit volgens de richtlijnen opgesteld door het landelijk centrum voor hygiëne en veiligheid. Hierdoor bent u er zeker van dat er steriel en met de juiste materialen gewerkt wordt.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een (ontwerp)bespreking dan kunt u gebruik maken van de formulieren op de contactpagina.