top of page
Mail

Contact / afspraak

info@shading.nl

Wilhelminastraat 58 Berkel en Rodenrijs

(Lansingerland)

Dank voor de interesse in mijn werk, voor je trouw en geduld. Gelijktijdig telefoneren en tatoeëren is helaas niet mogelijk, hierdoor is de telefonische bereikbaarheid niet optimaal.

Wanneer je voor meer informatie gebruik maakt van het onderstaande formulier of van email dan probeer ik op werkdagen dit bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook vindt je onderaan deze pagina een WhatsApp-link, voor meer informatie kun je op een mobiel apparaat ook hier gebruik van maken. Op sommige vragen vindt je wellicht het antwoord op de informatie pagina.

Voor het aanvragen van een (ontwerp)bespreking kun je gebruikmaken van het onderstaande 'ontwerp idee / afspraak-formulier'*.

 

* Momenteel neem ik beperkt nieuwe projecten aan, uitsluitend custom projecten en de beste ideeën. Uiteraard is iedereen van harte welkom zijn of haar idee door te sturen, ik zal alle berichten lezen en beantwoorden echter zal ik dus niet voor iedereen een ontwerp-bespreking kunnen plannen. Ik verzoek je jouw idee kort maar zo duidelijk mogelijk te beschrijven, alleen op die manier kan ik goed inschatten of jouw idee een match voor mijn werk kan zijn.

Mvg, Joris

bottom of page